Perustehtävä, visio ja arvot
Olet täällä: Skip Navigation LinksEtusivu Metsä Group Perustehtävä, visio ja arvot

Perustehtävä, visio ja arvot 

Metsä Groupin missio eli perustehtävä on olla kannattava ja kilpailukykyinen metsäteollisuuskonserni, joka hyödyntää pääraaka-aineenaan omistajajäsentensä kasvattamaa puuta.

Tavoitteenamme on olla keskittynyt ja kannattava suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva metsäteollisuusyhtiö, jonka tuotteissa ja palveluissa yhdistyvät asiakaslähtöisyys, kestävä kehitys ja innovatiivisuus ainutlaatuisella tavalla.

Metsä Groupin arvot ovat vastuullinen tuloksenteko, luotettavuus, yhteistyö ja uudistuminen. Ne ohjaavat konsernia saavuttamaan tavoitteensa ja näkyvät konsernin jokapäiväisessä toiminnassa esimerkiksi henkilöstön päätöksenteon tukena ja uusien työntekijöiden rekrytoinneissa.

Vastuullinen tuloksenteko ilmaisee liiketoimintamme pääperiaatteet. Pyrimme parantamaan yhtiön kannattavuutta kantaen samalla vastuumme ympäristöstä sidosryhmiämme kuunnellen. Konsernin muut arvot – luotettavuus, yhteistyö ja uudistuminen – ovat vastuullisen tuloksenteon kulmakiviä.

Konsernin emoyritys Metsäliitto Osuuskunta tarjoaa jäsenilleen laajasti metsänhoitopalveluja, apua ja neuvontaa puukaupan tekemisessä sekä sijoitusmahdollisuuksia kuten erilaisia lisäosuuksia. Metsäliitto Osuuskunta maksaa perus- ja lisäosuuspääomalle korkoa, joka on osuuskunnan voitonjakoa omistajilleen.

Tulosta
© Metsä Group 2014
|