Metsäliitto Osuuskunnan hallinto ja Metsä Groupin konsernijohto
Olet täällä: Skip Navigation LinksEtusivu Metsä Group Metsäliitto Osuuskunnan hallinto ja Metsä Groupin konsernijohto

Metsäliitto Osuuskunnan hallinto ja Metsä Groupin konsernijohto 

Metsä Groupin emoyrityksen, Metsäliitto Osuuskunnan, korkein päättävä elin on edustajisto. Siihen kuuluu tällä hetkellä 60 edustajaa, kaikki Metsäliitto Osuuskunnan jäseniä. Edustajiston jäsenet valitaan neljäksi vuodeksi kerrallaan vaalilla, jossa jokaisella Metsäliitto Osuuskunnan jäsenellä on yksi ääni. Edustajiston kokous korvaa Metsäliitto Osuuskunnassa osuuskunnan kokouksen ja se vastaa osakeyhtiön yhtiökokousta.

Hallintoneuvostoon kuuluu 30 edustajiston valitsemaa jäsentä sekä neljä henkilöstöryhmien valitsemaa jäsentä. Hallintoneuvosto valvoo, että Metsäliittoa hoidetaan sääntöjen sekä edustajiston ja hallintoneuvoston päätösten mukaisesti.

Osuuskunnan hallitukseen kuuluu vähintään viisi ja enintään kahdeksan hallintoneuvoston valitsemaa jäsentä sekä Metsä Groupin pääjohtaja.  Hallitus huolehtii Metsäliitto Osuuskunnan hallinnosta ja  sen toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä.

Metsä Groupilla on lisäksi johtoryhmä, jonka puheenjohtajana toimii Metsä Groupin pääjohtaja. Johtoryhmä avustaa pääjohtajaa liiketoiminnan suunnittelussa ja operatiivisessa johtamisessa sekä valmistelee hallitukselle annettavia esityksiä.

Tulosta
© Metsä Group 2015
|