Metsä Group

Äänekosken biotuotetehdas
Uusimmat uutiset

Kesä Metsässä -kesätyöblogi
Kurkista, miten kesä Metsässä sujuu >>

Metsänomistajan tärkein työkalu

metsäverkko.fi

Metsäverkko.fi:n avulla voit hoitaa metsääsi ilman, että sinun tarvitsee välttämättä edes käydä siellä. Kun metsäsuunnitelmasi on ladattu palveluun, se kertoo, mitä töitä metsäsi milloinkin tarvitsee. Voit tilata metsätöitä ja kuitata niitä tehdyksi. Voit tehdä puukauppa yhdellä klikkauksella. Kaikki dokumentit ovat yhdessä paikassa ja liikkuvat sinun ja metsäasiantuntijan välillä sähköisesti. Jopa osuussijoitusten hallinta sekä veroilmoituksen teko ja lähetys verottajalle onnistuvat käden käänteessä. Ja sinulla on aina suora yhteys metsäasiantuntijaasi.

Pehmo- ja ruoanlaittopaperit

Metsä Tissue

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on Euroopan johtava koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittaja ja maailman johtava ruoanlaittopapereiden toimittaja. Sen päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2014 oli 1,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 800 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia.

Kartonki

Metsä Board

Metsä Board on johtava eurooppalainen taivekartongin ja valkoisen ensikuitulainerin valmistaja sekä markkinasellun tuottaja, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kartonkeja kuluttaja- ja vähittäispakkauksiin sekä graafisiin loppukäyttöihin. Yhtiön myyntiverkosto palvelee merkkituote- ja kotelovalmistajia, aaltopahvipakkausten valmistajia ja tukkureita. Metsä Board on osa Metsä Groupia, ja sen osakkeet listataan NASDAQ OMX Helsingissä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli noin 2,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 3 100 henkilöä.

Sellu

Metsä Fibre

Metsä Fibre on maailman johtavia havuselluntuottajia. Yhtiön päätuotteet, vastuullisesti ja kustannustehokkaasti tuotetut valkaistut havu- ja koivusellut, on kehitetty korkealaatuisen hienopaperin, aikakauslehti- ja pehmopaperin sekä kartongin valmistukseen. Sen tuotemerkki on Botnia. Metsä Fibrellä on neljä sellutehdasta Suomessa, sen liikevaihto vuonna 2014 oli 1,3 miljardia euroa, ja se työllistää noin 850 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Puutuotteet

Metsä Wood

Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta. Metsä Woodin liikevaihto vuonna 2014 oli 0,9 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 300 henkilöä. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.

Puunhankinta ja metsäpalvelut

Metsä Forest

Metsä Forest on markkinajohtaja puukaupassa ja metsäenergiassa Suomessa. Se vastaa Metsä Groupin puunhankinnasta ja tarjoaa emoyhtiö Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsenille kattavat puukaupan sekä metsän- ja luonnonhoidon palvelut. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 122 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä lähes puolet Suomen yksityismetsistä.
© Metsä Group 2015
|