Kestävä kehitys
Olet täällä: Skip Navigation LinksEtusivu Vastuullisuus Kestävä kehitys Metsä Groupissa

Kestävä kehitys Metsä Groupissa 

Katso myös

Tärkein raaka-aineemme on uudistuva ja kestävällä tavalla kasvatettu puu, jonka alkuperä on aina tiedossa. Kaikki tuotteemme ovat kierrätettäviä ja tarjoavat hyvän vaihtoehdon monille suuremman hiilijalanjäljen tuotteille. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat alueilla, joilla on paljon metsiä ja suuret vesivarat. Tuotannossamme käytämme raaka-aineet ja energian tehokkaasti. Saamme suuren osan energiastamme biopolttoaineista; olemme myös merkittävä bioenergian tuottaja. Arvioimme jatkuvasti toimintojemme tehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Olemme myös suuri työnantaja monilla harvaanasutuilla alueilla ja aktiivinen paikallisyhteisön jäsen kaikissa toimipaikoissamme. Haluamme painottaa, että kestävä toiminta ei ole tärkeää vain meille ja yhteistyökumppaneillemme, vaan myös asiakkaillemme. Haluamme käydä suoraa ja läpinäkyvää vuoropuhelua tärkeimpien sidosryhmiemme kanssa.

Metsä Groupin kestävän kehityksen teemat
Olemme jakaneet kestävän kehityksen Metsä Groupissa neljän eri teeman alle kattaen koko liiketoimintamme arvoketjun.

Tarjoamme kestäviä vaihtoehtoja
Puu on loputtomasti uusiutuva luonnonvara. Muunnamme puun turvallisiksi ja kierrätettäviksi tuotteiksi, jotka parantavat elämänlaatua. Tuotteemme ovat kestävän kehityksen mukainen vaihtoehto monille uusiutumattomille tuotteille ja raaka-aineille

Tuomme metsän luoksesi
Tuotteemme ovat peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa varmistamme, että korjatun puun tilalle istutetaan aina uusia puita. Turvaamme yksiköidemme kestävän raaka-aineiden saannin ja uusiutuvien tuotteiden tarjonnanasiakkaillemme.

Mitä tehokkaampi, sitä parempi
Kaikki ihmisen toiminta jättää jälkensä maapalloomme. Meidän tuotantommekaan ei ole poikkeus. On tärkeää käyttää energiaa, raaka-aineita ja muita luonnonvaroja tehokkaasti ja pitää päästöt ja jätteiden määrä vähäisinä. Olemme saavuttaneet erinomaisia tuloksia, mutta pyrimme yhä parempaan.

Me luomme hyvinvointia
Me luomme hyvinvointia työpaikoilla, paikallisyhteisöissä ja koko yhteiskunnassa ja olemme sitoutuneet maailmanlaajuisiin kestävän kehityksen periaatteisiin. Toimimalla vastuullisesti suhteessa henkilöstöömme ja yhteiskuntaan voimme parantaa sidosryhmiemme elämänlaatua.

Tulosta
© Metsä Group 2014
|